World-Of-Comfort-Venus-Massagestol

World Of Comfort - Venus Massagestol

Venus Massagestolen er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter en massagestol, der passer ind i mindre rum. Vi har modtaget mange forespørgsler fra skandinaviske kunder, som ønskede noget mere kompakt og stilfuldt end det, der typisk ses på butikshylderne.

Med vores innovative design og materialer af høj kvalitet er det lykkedes os at skabe en holdbar massagestol, der både er elegant i udseende og funktionel. Vi er nu i stand til at levere denne type møbler til små rum i hele Danmark, hvilket i høj grad har fundet vej til de danske hjem.

Dens popularitet er stigende. Det passer til alle hjem, men giver stadig optimal funktion og eftervirkninger. Stolen har i øjeblikket lige så brugt på arbejdspladser, som i private hjem.

Produktdetaljer

World-Of-Comfort-Venus-Massagestol

Venus Massagestolens design

Venus er en smuk og stilfuld stol, der vil gøre sig godt i ethvert rum. Med sit delikate, men alligevel kraftfulde designelement af rundhed, parret med enkelhed i linjerne gør dette stykke til en ubesværet elegant tilføjelse til din stue uden at overtage eller overvælde den nuværende stil. Hvis du leder efter en billig massagestol, der ikke fylder for meget i dit hjem, så er Venus perfekt. 

Massagestolen er den perfekte løsning for folk, der gerne vil have det komfortabelt derhjemme. Den kan flyttes rundt i din bolig, hvilket gør det nemt at nyde massager i forskellige rum, med kun en enkelt massagestol. 

Massagestolen indeholder en pude – som gør oplevelsen mere afslappende og giver dig mulighed for at lægge benene ned og fordybe dig dybere.

World-Of-Comfort-Venus-Massagestol

Professionel massage, lige ved hånden

Venus massagestol er et godt valg, hvis du ønsker at fokusere på dybdegående massage i lænden, hoften og nakke. 

Den L-formede massage på stolen sikrer, at du nemt kan får en daglig dosis massage af din iskiasnerve.

World-Of-Comfort-Venus-Massagestol

Vælg mellem automatisk, eller manuel styring af massagen

Massagestolen er perfekt, hvis du ønsker at blive din egen massør. Med mulighederne for manuel styring har det aldrig været nemmere. 

Med de mange forskellige måder at massere på, kan du frit vælge din favorit. Det eneste, du skal tage stilling til, er om du ønsker en dybdegående massage, eller en blid omgang forkælelse.

World-Of-Comfort-Venus-Massagestol

Oplev den perfekte massagestol

For at få den bedste massage, er det helt sikkert præcisionen, der har den vigtigste rolle. Master Drive AI er drevet af den innovative M.6 GEN-teknologi, hvilket sikrer dig den lækreste massage til kroppen, uanset om du er til en let forkælelse, eller vil have en massage med mere dybde.

Med indbyggede intelligente 4D massageruller, vil stolen tilpasse massagen perfekt til brugeren. Massagevelserne har højteknologiske opvarmning egenskaber, hvilket gør at kroppen tager meget bedre imod massagen. Når muskler og led er gennemvarmet, kan man virkelige gå ind og ramme akupunkturpunkterne for den bedst mulige healing af krop og sind.

World-Of-Comfort-Venus-Massagestol

Flot moderne design​

Den slanke og stilfulde Venus massagestol er et af de nyeste design, der er kommet til hjemmet. Med sine runde former, stilfulde design, og stramme overflade for en ekstraordinær mængde komfort.

 Denne massagestol er perfekt til ethvert hjem. Den har 2 hjul i bunden, så den er nem at flytte rundt, men hvis du har brug for mere plads eller ønsker stolen over foran fjernsynet.

Tekniske detaljer

Vægt

47 kg

Størrelse

110 × 71 × 105 cm

Sidde/hofte bredde

Passer op til 50 CM

Strøm

60W

Farve

Sort

Materiale

PU læder med stof i midten

Andet

Inkl. Puf

Samleinfo

Stolen kommer samlet, der er ikke brug for samlevejledning

Brugervejledning

https://www.youtube.com/watch?v=hrain4sjsYQ

Video detaljer

https://www.youtube.com/watch?v=tmM393RCqJQ

Forsendelseskasse

L 116 x W 74,5 x H 107 CM
Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

iCare-Coin-Massagestol

iCare Coin Massagestol

iCare Coin massagestol Hvis du er på udkig efter en professionel og pålidelig massagestol, så er iCare Coin Massagestolen perfekt. Stolen vil den ikke kun