World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

Apollo X Massagestol

Vi er stolte af at være en af de eneste leverandører af vores nye eksklusive Apollo X massagestol. Denne model har vundet en pris som en blandt verdens bedste på det store amerikanske markede for massageprodukter, og den er blandt de topmodeller vi forhandler her hos Massage-stol.dk.

Produktdetaljer

World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

Udstyret med Zero Gravity

Synk ned i den beroligende komfort i denne tyngdefri massagestol. Zero Gravity-positionen giver mulighed for afslapning, sikkerhed og tryghed, mens du bliver behandlet af en massage ekspert, der ved, hvordan man giver lige præcis det, som din krop har brug for.

Massagestolen er designet til ikke at optage ekstra plads, så du kan læne stolen op ad væggen uden at bekymre dig om at tage plads fra indretningen i stuen. Zero Gravity-funktionen giver brugeren en mere behagelig oplevelse med afslappende lethed, der hjælper dem med at slappe af, mens de får massage.

World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

Din egen personlige massør

Massagekuglerne i Apollo X kan justeres til at give en række forskellige massagebehandlinger, fra dybe massager af ryg og nakke helt ned til fod- eller benmassage. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at vælge, hvor hurtigt de skal bevæge sig, og hvor på det led, der skal masseres – med andre ord, så kommer du personligt til, at kunne skræddersy massagen til dit behov.

World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

Varmeterapi i massagestolen

Massagestolen giver dig mulighed for at slappe af og varme dig op på samme tid. Du skal blot trykke på en knap på din fjernbetjening, som begynder at varme op i løbet af 5-10 minutter.

Varmen fra de keramiske varmeapparater har vist sig at være gavnlig for dem, der dagligt lider af ledsmerter. Leddene kan forårsage så meget ubehag og besvær, at det er svært bare at komme igennem dagen, for slet ikke at tale om at leve livet på den måde der ønskes.

En undersøgelse udført af forskere ved Ritsumeikin University viste, hvordan disse vidunderlige små varmeapparater gør hele forskellen, når du har mest brug for lindring – uanset om det er efter en intens træning eller en lang gåtur med vores hunde.

Hos Massage-stol.dk, har vi en del kunder, som lider af gigtproblemer, som benytter varmen fra stolen, netop til dette formål.

World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

APOLLO X - massagestol med LC shape

L-shape massageteknologi giver en intim oplevelse med mulighed for at nå områder, der ikke er tilgængelige med andre typer massage. Det har vist sig at være effektivt til at frigøre spændinger og forbedre blodgennemstrømningen, hvilket hjælper med at lindre rygsmerter forårsaget af dårlig kropsholdning eller belastning af din rygsøjle.

Med L-Shape massageteknologi kan du nu få en mere omfattende behandling end nogensinde før. De gamle rygslynger var begrænsede i deres evne til at nå områder som f.eks. din nedre rygsøjle og stramme skuldre, mens dette nye design har langt større mobilitet, hvilket betyder, at den vil kunne arbejde på alt fra hovedet og nedad.

World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

Massagestolen har indbyggede højtalere, der tilkobles via Bluetooth

Apollo X er en kvalitets massagestol,så selvfølgelig har den indbyggede højtalere. Det eksklusive design og de flotte detaljer gør at massagestolen vil passe perfekt ind i sine omgivelser. Højtalerne giver lige det sidste, til at du får en dejlig massage oplevelse. Sæt din yndlingsmusik på, eller lyt til en god lydbog, mens stolen forkæler din krop.

Disse højttalere er lavet til brug i massagestole, og de giver derfor klar lyd uden forvrængning, selv når du får behandlinger.

World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

Lufttryksmassage forkæler hele kroppen

Airbagmassage, også kaldet “lufttryk” eller massage med venepumpe, sætter gang i blodcirkulationen.

Massagestolen med denne funktion er fantastisk for dem, der sidder ved et skrivebord hele dagen. Den vil forhindre blodpropper, fremskynde affaldsstoffer, så de kan forlade kroppen, når vi drikker væske, og få gang i cirkulationen i hele kroppen.

Medicin, rygning, alkohol og mad kan alle forårsage affaldsstoffer, som skal filtreres ud.

World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

Højteknologisk, og i rigtig god kvalitet

Hos Massage-stol.dk tager vi ordet kvalitet alvorligt. 

Vi har alle de nyeste, mest innovative og bedste produkter på lager. Med en bred vifte af muligheder, der passer til dine behov, er vi sikre på, at der vil være noget for enhver smag. Med et bredt udvalg af massageprodukter er vi sikre på, at du vil kunne finde det, der passer perfekt til dine behov.

World-Of-Comfort-Apollo-X-Massagestol

Tekniske detaljer

Vægt

175 kg

Størrelse

152 × 80 × 128 cm

Farve

Hvid – Beige stof og betræk, Rose guld, Sort mat – helt sort med mat effekt

Strøm

280W

Indmad (vægt)

121 kg

Arme (vægt)

19,5 kg

Fod (vægt)

35,5 kg

Mål rygslæde

L 1520 x W 795 x H 955 mm

Mål arme

L 980 x W 395 x H 615 mm

Fod/ben mål

L 585 x W 570 x H 615 mm

Leveringsinformation

Kan komme ind af en 80 cm dør

Samleinformation

Kan skilles ad i 4 dele (rygslæde, 2xarme og ben)

Brugervejledning

https://www.youtube.com/watch?v=AmigT7q_7ig&t=5s

Samlevejledning

https://www.youtube.com/watch?v=ZqPhgg2lahU

 

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

iCare-Coin-Massagestol

iCare Coin Massagestol

iCare Coin massagestol Hvis du er på udkig efter en professionel og pålidelig massagestol, så er iCare Coin Massagestolen perfekt. Stolen vil den ikke kun