Satana-2D-Smart-Massagestol

Satana Smart 2D Massagestol

Når du har brug for lidt luksus i dit liv, er der ingen bedre måde at få det på end med vores luksuriøse massagestol. Vores automatiske justeringssystem sikrer, at der bliver taget hånd om og nydt af hver enkelt krops kurve, mens de hviler deres hoveder mod dens bløde læder lignende polstring.

Satana Smart 2D massagestolen, er den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag, og du er dækket ind med sin afslappende musik og justerbare indstillinger. Så luk øjnene, drøm dig væk, og nyd oplevelsen.

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at give os selv en god massage fra tid til anden. Massagestolen er blevet udviklet med en række smarte funktioner som Zero Gravity- og Air Pressure-massage for at dig en massage det læner sig utrolig tæt op af en rigtig massør.

Stolen er designet til at give en helkropsmassage til hoved, nakke, ryg, hænder og balder. Den målretter hver eneste massage til at ramme dine akupunkturpunkter. Du får altså utrolig meget massagestol for pengene. Desuden har det en moderne atmosfære, der passer til enhver indretning.

Produktdetaljer

Satana-2D-Smart-Massagestol

Afslappede muskler, giver en bedre søvn

Massagestolen er et godt valg for dem, der bruger deres dag på at arbejde hårdt og har brug for lidt aflastning. Den er også nyttig, hvis du har svært ved at slappe af om natten, da den vil hjælpe på søvnkvaliteten.

Satana-2D-Smart-Massagestol

Falder hurtigt til med sit stilfulde design

Når du køber denne massagestol, vil den ikke kun være en af de bedste i sin prisklasse, men den kommer også med en lang række små detaljer, der gør den til en designmæssig overklasse massagestol.

Designet af denne massagestol er virkelig unikt, med holdbart og farvefast PU-læder, der dækker alle aspekter. Brugervenligheden er gjort meget enkel ved hjælp af kontrolpanelet, der gør navigationen let for dig. At få en vidunderlig massage vil snart blive lettere tilgængeligt end nogensinde før.

Med et enkelt tryk på panelet kan du starte et wellness-massageprogram, der er skræddersyet til dine behov. Den nemme tilpasningsproces gør det muligt for alle at finde deres perfekte match og nyde afslappende musik under behandlingerne.

Satana-2D-Smart-Massagestol

Zero Gravity – gør massage oplevelsen komplet

Satana Smart 2D massagestolen er naturligvis udstyret med Zero Gravity. Denne funktion, gør at stolen arbejder bedre sammen med kroppen, da man længes tilbage i en liggende stilling, så kroppens vægt bliver ligeligt fordelt under massagen. Det giver lige prikken over i’et, når man ønsker en professionel massage.

Satana-2D-Smart-Massagestol

Lufttryksmassage

Massagestolen er udstyret med en række airbags/luftpuder, som vil give dig lindring, når ømme og stramme muskler. Den øger også blodcirkulationen, hvilket betyder, at niveauet af følehormonet oxytocin også stiger.

Satana-2D-Smart-Massagestol

Massagestol som personlig massør

Når kontoret bliver et stressende sted, er det ofte svært at holde sig sund. En massagestol kan hjælpe med det ved at gøre din arbejdsplads mere indbydende og mindre krævende for vores kroppe.

Denne massagestol har et fantastisk udvalg af massager, der er perfekte til ethvert behov. For eksempel kan nakkeprogrammerne hjælpe med at lindre spændinger i nakke området, mens de stadig er skånsomme mod din ryg og skuldre.

Satana-2D-Smart-Massagestol

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

Mysofa massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol OGAWA MySofa Luxe er moderne massagestol, i et lækkert design. Stolen passer ind i alle hjem, og giver en fantastisk massage,