Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage vil den forkæle dog krop med blid massage, eller mere dybdegående muskelmassage. Stolen er bl.a. udstyret med “smart body detection” som gør at massagen bliver tilpasset kroppens kurve.

Denne massagestol har et innovativt design, der sikrer, at du er i den bedste position til at modtage en terapeutisk behandling. Som en ekstra bonus er denne luksuriøse stol også udstyret med varmeterapi til lindring af forskellige symptomer såsom muskelsmerter eller mavekramper.

Ved regelmæssig brug af 4D massage vil du føle det mere afslappet, foryngende  langt bedre tilpas i din kropsholdning. Vores luksuriøse 4D-stol vil få dig til at føle dig helt ung og rørig igen, i forhold til en helt anspændt krop. Om du har kroniske smerten eller mindre ønheder vil din krop have rigtig godt af en elektronisk massage.

Gør dig klar til en massage som aldrig før, da vores intelligente stol indeholder smarte funktioner med varmeterapi, Zero Gravity- og lufttryksmassage. Den “intelligente kropsdetektion” sikrer, at apparatet følger dine kurver, så hver muskel får opmærksomhed fra top til tå.

Det er det perfekte “møbel” til din stue, da det kan placeres diskret hvor som helst. Det slanke og moderne design betyder, at denne massagestol ikke kun vil passe ind i ethvert rum med sit unikke udseende, men også imponere besøgende, der godt kunne bruge en massage.

Du får virkelig noget for pengene med denne luksus massagestol. Den har nogle af de nyeste teknologier i 8D (ryg og lænd) og 6D(fødder), som begge kan justeres til forskellige præferencer.

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

3 reaktioner

    1. Hej Jonas,

      Satana har hævet prisen på tilbuddet, der før hed 13.995 til 16.995 kr, som er den nuværende pris.

      Beklager at vi ikke har fået opdateret prisen på vores site før nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

Mysofa massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol OGAWA MySofa Luxe er moderne massagestol, i et lækkert design. Stolen passer ind i alle hjem, og giver en fantastisk massage,