Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at hver en centimeter af din krop er velplejet, så få dig en professionel massagestol fra Satana. Vi hos Massage-stol.dk forhandler de bedste massagestole i Danmark.

Har du prøvet at have ondt i ryggen, eller måske kroniske rygsmerter? Den intelligente Satana massagestol kan hjælpe dig med at slappe af, løsne op og lindre den daglige stress, mens du lytter til den musik, du ønsker.

Uanset om du ønsker en dyb muskelmassage, hot stone-massage eller generel massage, denne massagestol tilfredsstille dit behov. Den har så mange forskellige funktioner, som f.eks. varmeterapi, Zero Gravity og lufttryksmassage.

Stolen følger alle kurverne i kroppen og sikrer, at hver eneste muskel bliver masseret. Dette omfatter hoved, nakke, ryg, hænder, lår, ben, læg, baller og fødder.

Denne luksuriøse massagestol er udstyret med de nyeste teknologier i 8D (ryg og lænd) og 6D (fødder), hvilket vil give dig en virkelig uforglemmelig oplevelse.

Det slanke og sofistikerede design betyder, at det vil se godt ud i din stue, på dit hjemmekontor eller arbejdspladsen.

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

Mysofa massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol OGAWA MySofa Luxe er moderne massagestol, i et lækkert design. Stolen passer ind i alle hjem, og giver en fantastisk massage,