Smart Witmo Massagestol

OGAWA Smart Witmo Massagestol

OGAWA Smart Witmo er en 3D massagestol med mange smarte funktioner, der alle er med til at give en fantastisk massage. Massageruller masserer, og sørger for at ramme alle de rigtige steder på kroppen. 

Ved regelmæssig massage bliver kroppen mere afslappet, og du vil opleve øget overskud i hverdagen. Livskvaliteten stiger, du oplever større velbehag, ved en omgang massage, der lindre ømme led og muskler.

OGAWA Smart Witmo giver en luksus massage, der er tilpasset dit behov. Alle ømme og stive muskler bliver masseret og løsnet op ved hjælp af en intelligent teknologi, der låner sig utrolig tæt op af en rigtig massage.

Produktdetaljer

Massagestol

Højteknologisk 3D massagestol - kroppens bedste ven

OGAWA Smart Witmo er en smart og yderst effektiv massagestol, hvor man får meget for pengene. Stolen har over 15 forskellige  massager,  så der er lidt for enhver smag.

Ømme led og muskler har godt af en god omgang massage hvor en behagelig varmeterapi forkæler krop og sjæl. OGAWA Smart Witmo er designet og udviklet af det verdenskendte brand OGAWA, som er kendt for at levere de bedste og teknologiske massagestole.  

Da OGAWA Smart Witmo blev designet er det udover det tekniske, også lagt meget energi i at få det til at passe ind hvor som helst i forhold til det visuelle. De flotte bløde kurver, og de lækre detaljer, gør at den ville klæde ethvert rum. De mange massage programmer, gør at den også er utrolig populær hos private, såvel til kontorer.

Massagestol

Forkæl kroppen med en dejlig massage

OGAWA Smart Witmo ligger i den billige ende af massagestolen, prismæssigt, men der ligger en meget velovervejet teknologi bag. Massagestolen er udstyret med den nyeste teknologi i en 3D motor, som sikrer dig en fantastisk massage.

Stolen har indbyggede massageruller, der kører langt ryggen på en SL-Skinne. S kurven sørger for at rullerne følger kroppens konturer fra nakke til lår.

Du vil opleve en dejlig massage, der er skræddersyet til kroppen, der sætter sig i stolen. Stolen er desuden udstyret med en smart kropsscanner. Scanneren, laver en kropsanalyse af kroppen, så massagen bliver tilpasset til din kropsform.

Massagestol

Intelligent massagestol

OGAWA massagestolen styres en en micro computer, som sikrer en 100% optimal massage af hele kroppen. Den anvender flere forskellige teknikker, som f.eks luftmassage, tapping, klappe massage, rulle massage, Shiatsu, svensk massage og fodruller med zoneterapi.

 Alle massage metoder udføres med stor præcision, kroppens centrale akupunkturpunkter, hvilket forbedre blodcirkulationen, lindre træthed, og stimulerer metabolisme. Derfor vil du hurtigt opleve mere livsglæde, og ømme led og muskler vil mindskes.

Da stolen er udstyret med mere end 15 autoprogrammer, er der mange forskellige  massager at vælge imellem efter behovet.

Massagestol

Zero Space & Zero Gravity

Ved at benytte Zero Gravity, køres massagestolen tilbage i en tilbagelænet position, hvor kroppen vil ligge afslappet.

Udover at man ligger i en mere behagelig position, har Zero Gravity også den fordel at oplevelsen ved massagen bliver mere komplet, da kroppen ikke er så anspændt, og man ligger mere afslappet. 

Med Zero Gravity bruger stolen din egen kropsvægt til at få fuld udnytte af massagen. Stolen er også udstyret med teklogien Zero Space, hvilket får stolen til at glide fremad, når du læner tilbage.

Massagestol

Massagestol med lufttryk

OGAWA Smart Witmo har 42 airbags indbygget. De dækker fra skuldrene, ned til fødder, og fordeler sig således:

  • 6 airbags ved skuldrene
  • 10 airbags ved armene
  • 6 airbags ved hoften
  • 8 airbags ved benene
  • 12 airbags ved fødderne.

Airbags i en massagestol skaber en kompression om kroppen, der trykker og slipper igen. Det giver en behagelig massage, som også lindre spændinger, og øger blodcirkulationen.

Sammen med massagerullerne, bliver du mere afslappet, og massagen bliver mere effektiv. Mange mindre airbags, sørger for en bedre kompression.

Massagestol

Tekniske detaljer 

Produktnavn

OGAWA Smart Witmo

Model

OG-7808 / IWMS64

Strømforsyning

AC 220V, 50/60HZ 

Strømforbrug

80W

Massagestol Netto / Brutto vægt

108/129  kg

Dimensioner

 

Dimensioner Stående

163x78x127 cm

Dimensioner Liggende

190x78x103cm

Mål kasse + vægt

Kasse 1:146x84x107 cm – 105/86 kg.  / Kasse 2: 58x50x54 cm – 24/22 kg.

Kasse

Kommer i 2 kasser 75% samlet, fodstøtte + sidestykke skal monteres. Samlings sværhedsgrad : 4/1

Kan komme igennem 70cm dør :

Ja, hvis man skruer en til to sider af (Sværhedsgrad 6/10)

 

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

iCare-Coin-Massagestol

iCare Coin Massagestol

iCare Coin massagestol Hvis du er på udkig efter en professionel og pålidelig massagestol, så er iCare Coin Massagestolen perfekt. Stolen vil den ikke kun