Smart Vogue Prime Massagestol

OGAWA Smart Vogue Prime Massagestol

OGAWA Smart Vogue Prime er en af de mest solgte massagestole indenfor 2D massage. Stolen er med sit stilfulde ydre, en eftertragtet stol, da den passer ind i alle indretninger. Den effektive massage, og sit stilfulde ydre, gør den til en af de mest solgte stole i Danmark

OGAWA Smart Vogue Prime giver en professionel massage for krop og sjæl. Det er fyldt med de bedste egenskaber inden for elektrisk massageteknik.

Stolen har en indbygget S+L skinne, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Specielt omkring livet, hosten og lænden rammenr den dine akupunkturpunkter utrolig præcist.

Produktdetaljer

Massagestol

Med et elegant & tidløst design

Den fantastiske OGAWA Smart Vogue Prime er en meget moderne og populær massagestol. Den passer ind i langt de fleste hjem, kontorer eller ethvert andet rum, du placerer den i, fordi dens minimalistiske udseende gør, at dette produkt smelter problemfrit sammen med omgivelserne. Med mange forskellige massage muligheder til rådighed, såsom forskellige niveauer på trykpunkter, afslapningsmassage, eller massage med høj intensitet. (for dem, der ønsker mere en mere dybdegående oplevelse.

Massagestol

Intelligent massagestol

OGAWA Smart Vogue Prime er en intelligent mikrocomputerstyret massagestol, der aktiverer forskellige kombinationer af massage metoder som f.eks. rulning eller fodrulning. Den rammer akupressurpunkter for at lindre træthed og øge stofskiftet, samtidig med at den fremmer blodcirkulationen for total afslapning. De 8 automatiske programmer giver mange muligheder, alt efter dine behovet.

 

Effektive funktioner

 • Denne massagestol er designet med kroppens kurve i tankerne, og den vil med garanti give dig en fantastisk oplevelse.
 • En justerbar timer funktion, gør det muligt selv at tilpasse efter behovet.
 • Brugervenlig LCD-controller.
 • Højteknologisk mikrocomputer, sørger for at massagen bliver af højeste kvalitet.
Massagestol

S+L Track System

S+L Track System er en skinne, der løber langs din ryg, fra nakke til lænden. Den er udstyret med massagebolde til at løsne spændinger i vigtige områder af kroppen, såsom lænden og langs ryggen – alt sammen mens du får en dejlig afslappende behandling.

Massagestol

Zero Gravity & Zero Space

OGAWA Smart Vogue Prime er udviklet så den fylder mindst muligt. Bare du har sølle 12 cm afstand fra stolen og over til væggen, vil der være nok plads til at stolen kan folde sig ud. Når du starten massagestolen, glider den fremad på en skinne, og derved slipper man for at skulle trække stolen ud fra væggen hver gang du ønsker en massage. Det giver mange flere muligheder når du skal indrette rummet, specielt hvis det er et mindre rum eller i en lille lejlighed.

Der er 3 forskellige niveauer af Zero Gravity, som nemt kan justeres med en knap. Når Zero Gravity aktiveres, vil stolen køre dig tilbage i en afslappende vinkel, hvilket vil forbedre din massage.

Massagestol

Varmeterapi omkring lænden

Med to kulfiber varmepuder, der er specielt designet til at opvarme din ryg, kan du nyde en afslappende massage uden at være bekymret for at få det for varmt. Varmen vil midlertidigt udvide blodkarrene i musklerne omkring lænderyggen, så cirkulationen forbedres betydeligt.

Massagestolen er en fantastisk måde at hjælpe kroppen med at slappe af efter en stressende dag. De opvarmede sæder vil sørge for ikke kun at varme din ryg op, men også give afslapning til de muskler, der måske har været spændte hele ugen.

Massagestol

Massage & musik

Lyt til din yndlingsmusik, podcasts eller lydbøger, mens du får en afslappende massage med de indbyggede Bluetooth-højttalere. Uden ledninger eller kabler er dette den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag.

Massagestol

Få massage med luftpuder & fodruller

OGAWA Smart Vogue Prime vil give dig en fantastisk massageoplevelse med 22 indbyggede luftpuder, der pustes op og tømmes for luft for at give behagelig kompression. Fodrullerne under dine fødder er designet til at lindre muskelspændinger, samtidig med at de giver en beroligende kompressions massage.

Massagestol

Professionel massagestol i bedste kvalitet

Massagestolen har 4 ruller, som føles ligesom tommelfingre. Du kan justere størrelse og programmere dem til at udsende en bestemt type tryk med fjernbetjeningen, eller ændre intensiteten. En massagestol der virkelige forkæler krippen, os så tilpasser den sig sin kroppens kurve

Programmer:

 • For Him: et program, der er specielt udviklet til at målrette de problemområder, som mange mænd oplever. Stolen anvender en effektiv teknik, der lindrer disse særlige steder og giver virkelig vidunderlig skulder- og nakkemassage
 • For Her: Massagestolen anvender en række effektive metoder, der virkelig sætter velvære i fokus. Lænden, hofterne og lårene vil blive masseret målrettet under dette specielle program med fokus på de områder, som kvinder ofte kæmper med.
 • Night: Massage Programmet er perfekt til at slappe af efter travlhed i hverdagens trummerum. Den afslappende oplevelse løsne op i alle spændinger, så du er klar til at sove dejligt.
 • Thai:  Leddene vil blive mindre stive og ømme efter dette program. Du vil føle en større følelse af velvære i dine ømme muskler, fordi der bruges shiatsu-, tapping- eller æltemassage til at sikre, at du får en professionel massage.
 • Circulation: Massagen er så blid og afslappende, at du kan mærke, at dine bekymringer forsvinder. Programmet fokuserer på at forbedre cirkulationen i kroppen, hvilket forbedrer iltgennemstrømningen til alle dele af vores krop, hvilket giver en bedre følelse af velvære – det er perfekt efter sport eller hvis du lider af kolde hænder/fødder.
 • Refresh: Forfriskende og beroligende massage er en vidunderlig måde at starte din morgen på inden arbejdsdagen begynder.
 • Recovery: Den nederste del af ryggen er for mange det mest udsatte område. Dette program er designet til at hjælpe dig med at slappe af, frigøre spændinger fra dine muskler med en dynamisk kombination af knæ-, tryk- og rullemassage.
Massagestol

Tekniske detaljer 

Produktnavn

OGAWA Smart Vogue Prime

Model

OG5568 / IWMS62

Strømforsyning

AC 220 ~ / 50Hz

Strømforbrug

120W

Timer

5/10/15 // 20/25/30 minutter

Brutto/netto vægt

94 KG / 75 KG

Dimensioner

 

Dimensioner: Stående (L x B x H)

146 cm x 75 cm x 115 cm

Dimensioner: Liggende (L x B x H)

196 cm x 75 cm x 90 cm

Strømkabel

Ca. 180 cm

Max. Driftsperiode:

30 minutter

Kasse mål + vægt

144x80x118 cm – 102/88 kg.

Kasse

Kommer i 1 kasse 100% samlet, klar til brug.

Kan komme igennem 70cm dør 

Ja, hvis man skruer en side af (Sværhedsgrad 4/10)

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

En reaktion

 1. Pingback: FaaTilbud.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

Mysofa massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol OGAWA MySofa Luxe er moderne massagestol, i et lækkert design. Stolen passer ind i alle hjem, og giver en fantastisk massage,