Smart-ReLuxe-Massagestol

OGAWA Smart ReLuxe Massagestol

 

OGAWA Smart ReLuxe er den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag. Denne intelligente 3D-massagestol forbedrer din livsstil med sin avancerede teknologi. Stolen tilbyder en bred vifte af programmer, der passer til dine individuelle behov. Uanset om du har brug for lindring af smerter eller bare ønsker en perfekt afslapning – Smart ReLuxe har at det en massagestol skal indeholde.

Produktdetaljer

Massagestol

Effektiv massage & moderne design

OGAWA Smart ReLuxe er en avanceret massagestol, der vil forbedre dit liv. Den er designet ud fra de fineste teknologier for at give dig en intelligent 3D-oplevelse, der giver dig mulighed for fuldstændig fordybelse i afslapningens verden.

Det slanke og moderne design, gør at  OGAWA Smart ReLuxe vil sætte prikken over i’et i hjemmet. Med sit minimalistiske, men eksklusive look kan du være sikker på, at denne stol vil passe ind i enhver indretning.

Med Smart ReLuxe kan du vælge mellem 6 forskellige massageprogrammer, der passer til dine individuelle behov og problemstillinger. Så uanset om det er perfekt afslapning eller lindring af smerter i bestemte områder af kroppen, har denne stol et program, der passer.

Massagestol

Find det massageprogram, der passer til dig

OGAWA Smart ReLuxe er en unik massagestol, der kan programmeres til at massere individuelt. Med seks forskellige programmer er du sikker på at finde den perfekte indstilling til enhver situation eller behov.

Massage er en af de bedste måder at slappe af på. Der er noget for enhver smag, uanset om du har behov for en intens massage, der vil løsne op i selv den mest anspændte krop, eller en blid men grundig behandling, der er specielt designet til at få kroppen til at falde til ro.

Med et tryk på en knap kan du tilpasse din massage, så den bliver præcis, hvad du har brug for. Indstillingerne på fjernbetjeningen er nemme og intuitive, så alle hurtigt kan finde den perfekte massage.

Massagestol

Hvilke massage programmer kan jeg vælge

Shape & Tone

Massagen fokuserer på din lænd, talje og ben for at lindre ømhed. Det er perfekt, når du føler dig træt eller øm.

Relaxation

Denne kombination er den perfekte massage til ømme muskler. Der benyttes æltning, svenske teknikker, tapning og klapning, for at ramme alle dele af din krop.

Neck & Shoulder

Den perfekte massagebehandling til at slappe af efter en stressende dag. Massagestolen vil fokusere på din nakke, skuldre og øvre ryg.

Thai stretching

Fokuserer på at afspænde stramme muskler og forbedre bevægeligheden for større fleksibilitet og færre muskelsmerter. Tapning og æltemassage kombineret med en behagelig udstrækning vil få dig til at føle dig godt tilpas.

Sweet Dream

Den perfekte måde at komme ned i gear før sengetid, er ved at få en let og beroligende massage af hele kroppen, med lav intensitet.

Senior

Dette program anvender lufttryksmassage til at give en blid massage kombineret med ælte- og varmefunktioner, som er særligt velegnet til ældre klienter.

Massagestol

Få den bedste massageoplevelse med denne højteknologiske massagestol

OGAWA Smart ReLuxe har mange lækre detaljer, som gør den til en komplet massagestol. Skaberne af OGAWA er altid med i front, når vi snakker de nyeste teknologier inden for elektronisk massage.

De indbyggede funktioner arbejder sammen for at give dig optimal lindring af ømme, trætte muskler og giver samtidig mere velvære.

Lækker 3D massage & højteknologisk S+L track skinne

Med en avanceret 3D-motor er massagestolen fra OGAWA i stand til at give dig dyb og effektiv massage. Denne enhed har også massageruller, der fungerer godt på alle dele af din krop – over- og underkroppen.

Massagerullen kører ned ad din ryg på en avanceret SL-skinne. Skinnens form gør det muligt for den at nå alle nøgleområder, der har brug for under massage, der er perfekt til hver enkelt persons behov. Før hver massage session begynder, scanner Smart ReLuxe dig og tilpasser derefter behandlingen i overensstemmelse med scanningen.

Rullerne kører langt og når dybt ind i de muskelgrupper, der har brug for opmærksomhed, samtidig med at de opretholder kontakten på punkter, hvor ubehag ofte opbygges på grund af dårlig blodgennemstrømning.

Massagestol

Zero Gravity gør massage oplevelsen endnu bedre

Massagestolen er en fantastisk måde at slappe af på efter en begivenhed eller i din fritid. Zero Gravity-funktionen sørger for, at du får den mest beroligende oplevelse muligt, ved at fordele vægten jævnt over hele overfladen, så det ikke gør ondt nogen steder, mens den stadig giver et intenst tryk, hvor der er behov for det.

Zero Gravity-positionen gør det muligt for stolen at arbejde sammen med din krop for at lægge et jævnt tryk på hele kroppen. Du kan nemt kontrollere, om Smart ReLuxe går i denne tilstand ved hjælp af fjernbetjeningen, så du er sikker, mens du læner dig tilbage og lader OGAWA gøre alt det hårde arbejde.

Med Zero Space-funktionen kan du nemt indrette dit hjem med denne massagestol. Den skal blot placeres 6 cm fra væggen bag, før den har plads nok.

Massagestol

Zoneterapi & massage til fødderne

Smart ReLuxe-fodstøtten er det perfekte sted at få dine fødder masseret. De indbyggede ruller giver dig en vidunderlig dybvævsmassage, der rammer alle de vigtige zoner under hver fodbue, så du slipper spændinger og træthed fra arbejde.

De indbyggede luftpuder ved fødder og lægge giver en behagelig massage, der forbedrer blodcirkulationen, lindrer rastløshed og sikrer, at dine ben slapper af, mens de bliver masseret.

Fodmassage er perfekt for alle, der lider af ømme fødder, og det kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn. Hvis dine ben altid er trætte efter at have dyrket sport eller gået rundt hele dagen, vil dette gøre underværker.

Massagestol

Luftpudemassage gør en markant forskel

Luftpuderne gør massagestolen ekstra komfortabel ved at komprimere sig omkring dig under din massage session. Du kan styre intensiteten af hver enkelt session med en fjernbetjening, så det er nemt for dig at har kontrollen over den massage du ønsker

Du vil mærke fordelene ved en luftpude eller kompressionsmassage, når du får den. Den øgede blodgennemstrømning kan lindre ømhed og smerter, frigøre spændinger i kroppen og samtidig modtage bedre massage fra de indbyggede massageruller.

Massagestol

Tekniske detaljer

Produktnavn

OGAWA Smart ReLuxe

Model

OG-6383/ IWMS66

Strømforsyning

AC 220V, 50/60HZ 

Strømforbrug

80W

Massagestol Netto / Brutto vægt

74/91,5 kg

Dimensioner

 

Dimensioner Stående

148x75x108 cm

Dimensioner Liggende

174x75x80,5cm

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

Mysofa massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol OGAWA MySofa Luxe er moderne massagestol, i et lækkert design. Stolen passer ind i alle hjem, og giver en fantastisk massage,