OGAWA-Smart-Jazz-Massagestol

OGAWA Smart Jazz Massagestol

OGAWA Smart Jazz massagestol er højteknologisk massagestol med 2D massage. Den har et brugervenligt system med 7 automatiske programmer, der grundigt vil massere dine smerter væk, samtidig med at den giver dig lindring af stress og søvnløshed. OGAWA Smart Jazz er en fremragende tilføjelse til ethvert moderne hjem. Det slanke design og de intuitive funktioner gør denne massagestol til en af de bedste på markedet til dato.

Produktdetaljer

Massagestol produktinformation

Opnå høj 2D Performance

Du kan ikke gå galt i byen med OGAWA Smart Jazz. Den brede vifte af funktioner og autoprogrammer vil give dig en massage, der er skræddersyet til netop dine behov, uanset om du vil have blid massage, eller en mere intensiv massage.

Massagestolen er skræddersyet til din krop og vil efterlade dig opfrisket, med mere overskud. Den intelligente teknologi giver en bedre livskvalitet ved at lindre ømme muskler og efterlader ingen stivhed i leddene efter endt behandling.

Smart Jazz er en L-formet skinne, der løber ned langs ryggen og giver dig en god massage. Dette kan være gavnligt for dem, der lider af smerter og ømhed i lænden, fordi der både gives lindring samt forebygger yderligere skader.

2D massagestol

Moderne design med lækre detaljer

OGAWA Smart Jazz er designet med den moderne, urbane livsstil i tankerne, og den har et smukt strømlinet look. Du kan virkelig se og mærke, at der er kælet for detaljerne, når du nyder en massage.

Stolens slanke og sofistikerede design er perfekt til ethvert moderne nordisk hjem. Polstringen på disse stykker er lavet af slidstærkt PU-læder, hvilket gør dem nemme at rengøre, mens de stadig ser stilfulde ud i dit hjem.

Betrækket på denne stol har smukke quiltninger, der virkelig fremhæver designet, hvilket igen giver en fantastisk stol, som du vil vise frem.

Moderne massagestol

Smarte funktioner og professionel massage

De 5 massageteknikker, der anvendes af OGAWA Smart Jazz, giver dig en lækker oplevelse, der vil få dine sanser til at pirre af glæde.

Massageteknikker: 

 • Shiatsu
 • Tapping
 • Clapping
 • Kneading
 • Kneading og tapping kombineret

 

Massage teknikkerne er super effektive til at lindre dig fra smerter og forbedre dit velvære. For at få endnu mere ud af alle disse massager har OGAWA Smart Jazz nogle fantastiske funktioner, som vil hjælpe med at lindre enhver form for mindre eller størrelse spændinger i kroppen.

Professionel massagestol

Vælg mellem 7 massage programmer

OGAWA’s Smart Jazz massageteknikker anvendes på forskellige måder afhængigt af det program, du vælger at bruge. Du skal blot vælge det ønskede program med fjernbetjeningen, som gør det nemt for brugerne at tilpasse deres egen massage, mens afslapningen nydes

Du kan forkæle dig selv med en række forskellige massager, afhængigt af dine behov. For dem, der søger mere afslapning og mindre smertelindring, kan mild massage være perfekt, mens andre ønsker en intens behandling, der vil hjælpe med deres kroniske problemer som ryg- eller sportsskader.

Vi vil anbefale alle, der aldrig har prøvet en massagestol før, at prøve forskellige typer massage, så du ved, hvad der føles godt i forhold til hvad du har behov for i nuet. Over tid vil du opleve at din krop begynder at få det langt bedre generelt.

De 7 massage programmer:

 • Hofte og liv
 • Deep Tissuse
 • Thai terapi
 • Nakke og skuldre
 • Sweet dreams / Drøm sødt
 • Shape N Tone 
 • Restore / Gendan  

 

Massageprogrammerne er en fantastisk måde at give lindring til alle i din husstand, eller på arbejdspladsen. Hvert program er designet med forskellige behov i tankerne, så det vil være et program til enhver smag. Du kan selv styre intensiteten af hver enkelt indstilling ved hjælp af fjernbetjeningen – hvilket betyder, at du er i stand til 100% at tilpasse din massage præcis som DU ønsker det.

7 massageprogrammer

Varmeterapi omkring livet & hoften

OGAWA Smart Jazz massageapparatet har indbygget varme for at gøre din massage endnu mere effektiv og behagelig. Det hjælper dig med at slappe af, hvilket igen lindrer spændinger fra forskellige dele af kroppen, såsom ryg eller talje. Den beroligende varme fungerer også som en øjeblikkelig varmevandsflaske til smerter i de kolde årstider.

Massagestol med varmeterapi

Indbyggede Bluetooth højtalere

Musik er en fantastisk måde at hjælpe dig med at slappe af under din massage. OGAWA Smart Jazz Massagestolen har indbygget Surround sound, der sørger for, at musikken lyder præcis som den skal, uanset om det er en lydbog eller podcast. Du kan nemt bruge din mobilbetjening på denne fantastiske massagestol, så gør dig klar til en endnu bedre afslapningsoplevelse.

Massagestol med musik

Luftpudemassage & fodruller

Fodrullerne fra Smart Jazz er designet til at lindre ømme fødder og forbedre cirkulationen. Det gør de gennem en blid, men effektiv massage af fodsålerne eller begge hæle, som vil efterlade dig afslappet og samtidig øge blodgennemstrømningen i tæerne. 

Jazz er udstyret med 20 airbags, der fyldes op omkring dine lemmer og derefter slipper igen, hvilket giver en behagelig kompression. Massagen fra disse puder hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen i kroppen, samtidig med at den hjælper med at lindre muskelspændinger eller andet fysisk ubehag forårsaget af dårlige holdningsvaner som f.eks. at sidde ved et skrivebord hele dagen.

Luftpude massage

Zero Gravity - prikken over i'et

Zero Gravity sikrer, at du ikke blot ligger behageligt tilbage, mens du bliver masseret, men også i den optimale position, så stol og krop kan arbejde sammen.

Zero Gravity massagestole er fantastiske til folk, der ønsker at opleve en dyb vævsmassage uden hjælp fra en massør. Maskinen fungerer ved at afbalancere din vægt, så den bliver fordelt jævnt rundt i stolen, hvilket betyder, at uanset hvor du læner dig eller lægger dig tilbage i dette behagelige, polstrede sæde, vil der altid være nok tryk på alle dele af din krop. Med varmefunktioner indbygget i begge indstillinger (opvarmning hurtigt, når det er nødvendigt) vil du få en fantastisk oplevelse.

Massagestol

Tekniske detaljer 

ProduktnavnOGAWA Smart Jazz
ModelOG5570
StrømforsyningAC 220- 240v ~  50/60Hz
Strømforbrug150W
Arbejdstid15 min
Nettovægt105 kg
Dimensioner:dimensioner for ogawa smart jazz sort
Stående (L x B x H)152 cm x 78,5 cm x 117,5 cm,
Liggende (L x B x H) 193,5 cm X 78,5 cm x 105,5 cm.
Kasse mål + vægt151x80x115 cm – 106/90 kg.
Kan komme igennem 70cm dørJa, hvis man skruer en side af (Sværhedsgrad 4/10)
Kasse:Kommer i 1 kasse 100% samlet, klar til brug.
 

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

Mysofa massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol OGAWA MySofa Luxe er moderne massagestol, i et lækkert design. Stolen passer ind i alle hjem, og giver en fantastisk massage,