Mysofa massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol

OGAWA MySofa Luxe er moderne massagestol, i et lækkert design. Stolen passer ind i alle hjem, og giver en fantastisk massage, der får kroppen helt ned i gear. Forestil dig have sin egen private massør til rådighed, når det passer ind i din hverdag.

6 forskellige massage programmer, kan du selv vælge den massage du har lyst til. Sæt en podcast til, eller noget musik i ørerne og lad stolen forkæle krop og sind.

Det flotte design og den kompakte størrelse, gør at den passer perfekt ind i lejligheder eller mindre rum. Massagestolen er i den billige ende prismæssigt, men teknologien i stolen skal man ikke tage fejl af. 

Produktdetaljer

Massagestol

Dejlig massage - fordi du fortjener det

OGAWA MySofa Luxe giver en fantastisk massage til prisen og så fylder den ikke ret meget. Det moderne udseende, gør at den hurtigt faldet til i omgivelserne. En omgang dejlig afslapning har vi alle brug for indimellem. Den nyeste teknologi inden for 2D massage, gør at du får rigtig meget massagestol for pengene. Stolen har indbyggede bluetooth højtalere, som nemt kan betjener i armlænet mens du nyder din massage.

Massagestol

En massage der læner sig utrolig tæt op af en menneskelig massage

OGAWA MySofa er en lille massagestol, men den nyeste 2D teknologi tillader at du får en super effektiv massagestol. Med indbyggede massageruller i slidstærkt silikone leverer den en fantastisk massage, der læner sig rigtig tæt op ad en almindelig massage.

Fra nakke til baller kører massagerullerne på en L skinne, og du får dermed dækket hele ryggen. Ømme led og muskler vil blive masseret, og spændinger afhjælpes. Stolen er især god til at komme rigtig ind og ramme akupunkturpunkterne omkring lænden og den nederste del af ryggen.

Massagestol

Zero Wall, Zero Space & Zero Gravity teknologi

Med Zero Gravity vil du opleve følelsen af vægtløshed, da kroppens vægt bliver fordelt ligeligt. Ved start massage glider tilbage i Zero Space og du vil opleve en effektiv massage forkælelse. Læn dig tilbage og lad massagen begynde at løsne op i kroppen, lindre smerter og ømheder. Når stolen går tilbage i Zero Gravity, kører stolen fremad i stedet for tilbage. Det gør at man kun behøver 6 cm afstand bag ved stolen, før den kan være der.

En ekstra detalje, at at massagestolen  kan skifte mellem 2 forskellige Zero Gravity, så man gynger frem og tilbage. Det giver en vuggende følelse, der helt instinktivt før kroppen til at slappe af. Det er en perfekt funktion at benytte inden man går til køjs.

Massagestol

Massage med musik

Forestil dig at ligge og slappe af til din ynglings musik, mens du får en dejlig omgang massage. Musik er sammen med massage en rigtig god kombination når man trænger til at stresse af. Det får kroppen  helt ned i gear og er rigtig godt for krop og sind. Massagen vil blive taget bedre imod, og du får det ultimative ud af oplevelsen.

Tilslut din mobiltelefon til massagestolen bluetooth, og hør dine ynglingssange direkte fra Spotify, Youtube, eller måske en lydbog med en god historie. En USB-port gør det også muligt at oplade i mens.

Massagestol

Vælg din foretrukne massage

Med Mysofa Luxe, kan du få en perfekt massageoplevelse, uanset hvilket behov der skal dækkes. Med 6 forskellige massage muligheder har du mulighed for at vælge massager der varierer i både fokus og intensitet. Der er både blid afslapning, og mere dybdegående massage af ømme led og muskler. Programmerne styres nemt fra armlænet, mere overskueligt bliver det ikke.

Massagestol

De 6 massage programmer

Office Pro

Programmet afhjælper smerter i række og lænden. Passer perfekt til kontorassistent eller andre jobs hvor man sidder meget ned.

Film Viewing

Giver en massage med lav intensitet. Virker restituerende på kroppen. Passer perfekt lige inden sengetid.

Morning

Virker energiforbrug og forfriskende. Perfekt om morgenen, til at give kroppen den bedste start på dagen.

Sweet Dreams

Mild og behagelig massage med lav intensitet. God inden sengetid, eller til restitution.

Deep Tissue

Massage med høj intensitet. Giver dybe bevægelser, der strækker musklerne ud. Perfekt til ømme muskler og led.

Text Neck

Text Neck er en massage hvor belastede skuldre og nakke er i fokus. Passer godt til hold i nakken ved overbelastning eller hvis man har sovet forkert.

Massagestol

Tekniske detaljer 

Produktnavn

OGAWA MySofa Luxe

Model

OS3161S/ IWMS67

Strømforsyning

AC 220V, 50/60HZ 

Strømforbrug

80W

Massagestol vægt

43kg

Dimensioner

 

Dimensioner Stående

101x65x100 cm

Dimensioner Liggende

133x65x79cm

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

Mysofa massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol

OGAWA MySofa Luxe Massagestol OGAWA MySofa Luxe er moderne massagestol, i et lækkert design. Stolen passer ind i alle hjem, og giver en fantastisk massage,