iCare-400-Massagestol

iCare 400 massagestol

Hvis du er på udkig efter en prisbillig måde at få din daglige dosis afslapning på, så er iCare 400 Massagestolen måske lige det, du har brug for. Denne model kan tage fat på og behandle hyppige nakke- og rygproblemer, som ikke kræver større operationer. ICare 400 er i en familie af massagestole, der har eksisteret siden 2006 og fortsætter med at udvikle sig.

Massagestolen er lille og kan gemmes væk i ethvert rum. Den er overraskende kraftfuld i forhold til sin størrelse med dybe æltebevægelser, der er målrettet alle områder af din krop.

Massagestolen er den perfekte løsning for dem, der ønsker at holde deres stue stilfuld og moderne, men stadig har brug for lidt ekstra komfort fra tid til anden – for at give dem den gode gamle afslappende massage.

Produktdetaljer

iCare-400-Massagestol

Brugervenligt betjeningspanel

Massagestolen har et betjeningspanel, der er let at bruge, og som gør det muligt at tænde for den infrarøde varme for at få en afslappende oplevelse.

Med et enkelt tryk på knappen på toppen kan du nemt skifte mellem Bluetooth- og USB-tilstand. På denne måde er det f.eks. muligt at oplade din smartphone, mens du bruger andre enheder som massagestole med indbyggede højttalere, der er kompatible ved at tilslutte dem via kabel eller via bluetooth-forbindelse.

Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

iCare-Coin-Massagestol

iCare Coin Massagestol

iCare Coin massagestol Hvis du er på udkig efter en professionel og pålidelig massagestol, så er iCare Coin Massagestolen perfekt. Stolen vil den ikke kun