icare-100-massagestol

iCare 100 massagestol

Tænk ud af boksen og køb en massagestol, der kan fungere som havestol.

En persons humør påvirker i høj grad evnen til at tilbringe tid i det fri, men med så mange muligheder er det svært at vide, hvilken stol der passer bedst til dine behov. Hvis komfort er det vigtigste, når du sidder ned i naturen, så overvej denne massagestol.

Massagestolen vil give dig både god tid og lindring af spændinger. Forestil dig at tilbringe de lange sommeraftener ved poolen og slappe af i komfort, mens du samtidig får en fantastisk massage.

Produktdetaljer

icare-100-massagestol

Massage ude i det fri

Hvad ville du sige, hvis jeg fortalte dig, at din have- eller campingstol kunne give massage? Det er ikke længere kun noget, man drømmer om – disse massagemøbler fås i grå og brun farve, så de passer til enhver boligindretning. Massagestolen har et særligt fokuspunkt omkring nakken, der giver en af de bedste massager i denne prisklasse. Hvis du leder efter en billig massagestol, der giver dine muskler den bedst mulige afslapning, så er det helt sikkert denne stol du skal have.

icare-100-massagestol

Billig massagestol i kvalitetsbeklædning

Denne massagestol vil være den perfekte tilføjelse til din have eller terrasse. Med to forskellige farvemuligheder kan du finde en, der både matcher dine eksisterende møbler. Den sammenklappelige massagestol er løsningen på alle dine opbevaringsproblemer. Den er lille nok til, at du kan opbevare den i ethvert skur eller campingvogn, men når det er tid til lidt afslapning på de varme dage, er den hurtig og nem at finde frem, for at nyde en dejlig massage. Massagestolen er en fantastisk måde at slappe af og afstresses på hele året rundt. Den er perfekt til brug indendørs eller udendørs, så du kan nyde den uanset vejret.

icare-100-massagestol

WeCare4U garanterer minimum 2 års garanti på iCare 100 massagestolen

Vi ved, at det sidste, du ønsker at bekymre dig om, når du køber en ny stol, er, hvordan den vil holde sig over tid. Derfor har vi aftalt en betingelse med vores kunder – hvis der på et tidspunkt i din ejertid opstår et problem et problem inden for 2 år fra købsdatoen, kommer vi hjem til dig på adressen og fikser problemet. Vores møbler er designet af eksperter, der går op i de små detaljer.

icare-100-massagestol

Tekniske detaljer

Vægt

21 kg.

Elforbrug

48W

Farve(r)

Brun & Grå

Beklædning

Stof

Fjernbetjening

Engelsk fjernbetjening

Brugermanual

Dansk brugermanual
Del Artiklen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indholdsfortegnelse

Husk dette

Flere populære massagestole

Satana-4D-Massagestol

Satana 4D Massagestol

Satana 4D Massagestol Satana 4D massagestolen er en luksus  massagestol der bare venter på at komme hjem til dig at stå. Med højteknologisk 4D massage

Satana-2D-Massagestol

Satana 2D Massagestol

Satana 2D Massagestol Der findes intet bedre, end at få en dejlig massage efter en dag på arbejdet. Hvis du vil være sikker på, at

iCare-Coin-Massagestol

iCare Coin Massagestol

iCare Coin massagestol Hvis du er på udkig efter en professionel og pålidelig massagestol, så er iCare Coin Massagestolen perfekt. Stolen vil den ikke kun